SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torsby Gymnastikförening
Gymnastik sedan 1927
Välkommen!

Välkomna att prova på vår verksamhet! Våra grupper kan du läsa mer om i menyn ovan eller kontakta föreningen via mail på torsbygf@hotmail.com eller via telefon på 070-2174777 

Klicka här för att bli medlem i vår förening!
Parkour!
2021-09-07 20:06

Imorgon startar parkourgrupperna upp och vi har platser kvar! 
Anmälan görs via hemsidan och under fliken ”ANMÄLNINGAR” 
Först till kvarn gäller på alla platser! 
Parkour grupp 1: för barn födda 2014-2012
Parkour grupp 2: för barn födda 2012 och äldre

VÄLKOMNA! 

Vilken helg! 🤩
2021-05-30 18:46

Vilken helg 🔝 Vi tar hela TRE medaljer i Riksserien 2 som genomfördes digitalt under helgen. Lisa 🥈 och Matilda 🥉 i Senior Bas -05 och Tuva 🥉 i Senior Bas. Tuva klämmer dessutom i med en poäng över 21 i käglor 🤩
Stort grattis och bra kämpat i värmen idag Amelia, Agnes, Matilda, Tuva, Lisa och Nasreen 👏👏👏 Nu laddar vi om inför Riksserien 3 om några veckor 🔝

Vi har startat upp verksamheten!
2021-02-08 20:38
Föreningen startade upp sin verksamhet direkt vi fick uppgifter om att hallarna fick öppna. Självklart har föreningen vidtagit åtgärder under träningarna som gör att vi kan fortsätta träna. Vi ser till att antalet i hallarna är enligt rekommendationerna, spritar av varje redskap innan, under och efter varje träningspass och erbjuder varje enskild aktiv handsprit innan, under och efter träningarna. Detta inklusive fler åtgärder finns i föreningen. 
Den rytmiska gymnastiken har börjat sina aktiviteter och kör på enligt deras schema och tider där ifrån. 
Parkouren har fortsatt träningar onsdagar med något ändrade tider. Deras träningar börjar onsdagen den 17/2-21, plaster finns ännu kvar om man är sugen! 
Bamsegympan och miniparkouren avvaktar ännu, då vi förbereder för träningar utomhus! Vi meddelar så fort vi planerat klart och anmälan kan göras! 

Kom ihåg att hålla i och hålla ut! ❄️
Vi stänger ner verksamheten för terminen!
2020-11-12 19:35
Från och med 12/11-20 kommer föreningen att stänga ner all sin verksamhet tillsvidare, detta betyder att all träning och sammankomster inte kommer att genomföras. Föreningen meddelar när vi kan starta igen! 
Alla måste vi ta ansvar och försöka att begränsa smittan!  Bara för att föreningen stänger sin verksamhet betyder det inte att smittan stoppas, så håll i och håll ut! 

Vi vill gärna uppmuntra till rörelse och kommer att vara aktiva på våra sociala medier med nya roliga inlägg, så håll utkik! 

De delar av råden som föreningarna i Värmland i synnerhet berörs av:
✔️Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
✔️Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
✔️Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.
✔️Verksamheter, som till exempel idrottsanläggningar, bör vidta åtgärder så att var och en ska kunna följa de allmänna råden. Till exempel arbeta för att minimera antalet besökare vid samma tidpunkt.
✔️Avstå från att göra onödiga resor. Resor inom eller mellan regioner kan bidra till att öka smittspridningen eftersom man ofta träffar nya personer, vilket leder till att nya smittkedjor startas.
Riksserien 4 Lindesberg
2020-10-18 15:20
Foto: Privata och lånat från Leif Björkman
Vilken helg! ⭐️
Efter en lång väntan på att få tävla var det äntligen dags under helgen! Under rådande pandemi såg tävlingen lite annorlunda ut och vi fick med spänning vänta på resultatet från tävlingen. 🤗
Tjejerna genomförde fina program som gav utdelning! 
I DTQ tog Matilda och Alva guld 🥇samt Amelia och Lisa knep bronset 🥉för juniorerna! 
Ida och Tuva gjorde också bra ifrån sig och tog med sig ett silver 🥈hem för seniorerna! 
Individuellt genomförs programmen bra av alla tjejer och Tuva plockar hem en silvermedalj, den första i seniorklassen för henne! 😍

Vi är stolta över er alla tjejer!! Bra jobbat 💪🏼🧡
Följ oss på Facebook!
Nyheter från våra grupper
Parkour, 08/02 20:37 
Miniparkour, 28/08 17:39 
Bamsegympa, 28/08 17:37 
Parkour, 06/06 11:37 
 
Våra sponsorer